CUMHURİYETİMİZİN 100.YIL COŞKUSU

CUMHURİYET 100  YAŞINDA


 

Özgürlüğünden hiçbir zaman ve hiçbir koşulda  asla taviz vermeyen ve esareti hiçbir zaman kabullenmemiş  Türk Milletimizin, büyük fedakârlıklarla verdiği şanlı mücadelenin ardından 29 Ekim 1923'te Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümünü kutlamanın heyecanını ve haklı gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizi ayakta tutan en büyük ve tek güç yine millet olarak biziz! Al bayrağımızı bir kez bile, bir an bile yere düşürmeden, yokluk ve imkânsızlıklar içinde canları pahasına mücadele ederek bir karışını bile feda etmedikleri vatan topraklarımız; ecdadımızın bizlere bıraktığı en kutsal en değerli emanetidir. Bu yüce  emanete  hakkıyla sahip çıkabilmek için ihtiyacımız olan en önemli husus birlik ve beraberliğimizdir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını minnetle, şükranla ve rahmetle anıyor , şanlı tarihimiz ve 100 yıllık Cumhuriyet tarihimiz boyunca bu cennet vatan topraklarımızın savunması için hiç tereddüt etmeden canlarını  feda etmiş tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyor, BOĞAZİÇİ ANAOKULU AİLESİ olarak bütün öğrenci ve velilerimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutluyoruz.

CUMHURİYET  YÜZ YAŞINDA

 NİCE NİCE YÜZ YAŞLARA

YAŞASIN CUMHURİYET!!!



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 20  kişi beğendi