Boğaziçi Anaokulu
Boğaziçi Mh. Osman Erşan Cd. No40/A 46100 Onikişubat/Kahramanmaraş Türkiye

VİZYON

Okulumuzun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre bakanlıkça hazırlanan eğitim programı çerçevesinde sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendisine ve çevresine saygılı, empatik düşünebilen, özgüveni gelişmiş, üretken, mutlu olmayı başaran, bireysel yeteneklerini kullanabilen, doğaya saygılı, araştırmacı, anadilini iyi kullanabilen, kendini ve insanları içten sevebilen bireyler yetiştirmek ve İlköğretime hazırlamak temel misyonumuzdur.

Öğretim Şekli :2 li Öğretim

2 li Öğretim